Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία ΝΙΚΟΜΑ ξεκινά την πορεία της και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Στοχεύει στην αντιπροσώπευση των πλέον καταξιωμένων και εξειδικευμένων διεθνώς οίκων, ώστε να της δίνουν το προβάδισμα στην ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη, και στην ικανοποίηση των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών. Παράλληλα εφαρμόζει Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση ΔΥ8δ/1348 , για την εισαγωγή, εμπορία, και διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Πιστεύουμε ότι η μακροχρόνια πορεία μιας εταιρείας, εξαρτάται από την ακεραιότητα, την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ικανοποίηση των πελατών, ώστε να διατηρήσει την προτίμηση τους. Σκοπός και κύριο μέλημά μας να καταστήσουμε το όνομά μας συνώνυμο της συνέπειας και η παρουσία της εταιρείας μας να αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Η ΝΙΚΟΜΑ αναπτύσσεται σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Φιλοσοφία της Εταιρείας, να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, να προβλέπει , να ανταποκρίνεται και να καλύπτει ταχύτατα τις ανάγκες που δημιουργούνται, ώστε να μας καθιστά τους πλέον ανταγωνιστικούς στο χώρο.

Όραμα της ΝΙΚΟΜΑ είναι, μέσω της εξαιρετικής ποιότητας των καινοτόμων ιατροτεχνολογικών προϊόντων, τα οποία η εταιρεία μας εμπορεύεται και διακινεί ,να κατέχει μια σημαντική θέση στην ελληνική αγορά.